Thuis

Zhejiang THOR Electric Co., Ltd

Een paar woorden over ons
1 2 3 4

Zhejiang THOR Electric Co., Ltd

Thor is allen over het beschermen tegen de schadelijke gevolgen van machtstijdelijke werkkrachten. Het is onze doel en opdracht om onze klantenuitdagingen aan hoogstaande, juist-de prijs vastgestelde die oplossingen en producten – te verbinden door ongeëvenaarde klantenservice en technische ondersteuning worden voltooid.

Opgenomen in 2006, heeft Elektrisch Co. van Zhejiang Thor, Ltd alles gebouwd om een brede waaier van de innovatieve en betrouwbare oplossingen en de producten van de schommelingsbescherming aan te bieden.

Thor volgt de internationale normen van het kwaliteitssysteem, is verklaarde ISO 9001 en onze technische normen stemmen met gb18802.1-2011/iec61643-1 overeen.

Alle types en klassen van onze bliksem en schommelingsremhaken 20KA~200KA (8/20μS) en 15KA~50KA (10/350μS) worden getest en overgaan alle die vereisten op hun klasse worden gebaseerd.

Thor heeft nieuwe producten ontworpen om de RoHS-richtlijn sinds 2006 te ontmoeten. Omvat de aan de gang zijnde verplichting van Thor aan RoHS-naleving voortdurende inspanningen om de aanwezigheid van gevaarlijke stoffen in het ontwerp en de vervaardiging van een groeiend aantal populaire producten te verminderen.

Is Elektrisch Co. van Zhejiangthor, Ltd geëngageerd aan het voldoen aan van de vereisten van de van het het Afval Elektro en Elektronische Materiaal van de Europese richtlijn Unie (WEEE). Deze richtlijn vereist producenten van elektro en elektronisch materiaal om take-back voor hergebruik of recycling van hun die producten te financieren op de de EU-markt na 2005 worden geplaatst.

Bedrijf Details

Grote Markt

Wereldwijd

Type Business

Fabrikant

Exporteur

Handelsmaatschappij

Merken : Thor

Aantal werknemers : 300~500

Jaarlijkse omzet : 100-150

Opgericht Jaar : 2006

Export pct : 50% - 60%

geschiedenis van het bedrijf

Elektrisch die Co. van Zhejiangthor, Ltd in 2006 wordt opgenomen.

bedrijfsdiensten

Heeft Elektrisch Co. van Zhejiangthor, Ltd alles gebouwd om een brede waaier van de innovatieve en betrouwbare oplossingen en de producten van de schommelingsbescherming aan te bieden.

Bedrijfteam

THOR-het Team van SPD brengt relevante professionele hoogste talent en technologie voor een hoogst gekwalificeerd professioneel team bijeen. Wij hebben R&D-Dienst, QC Dienst, de Dienst van de Naverkoopdienst, Productiedienst, Vormafdeling, en Verkoopdienst, totaal over 60 mensen.